6 Gambar Cikgu Cun Melecun Viral Di Facebook


Gambar-gambar cikgu cun melecun mula menjadi viral di laman sosial apabila “Fan Page” besar di facebook seperti Oh Bulan mula membuat posting mengenai cikgu ini. Cikgu yang dimaksudkan itu adalah Cikgu Dayang Nurhayati berusia 23 tahun.





Antara komen-komen nakal yang diterima pada gambar viral Cikgu Dayang adalah, “Cikgu zaman sekarang. Kalau tak datang sekolah rasa rugi dalam hidup… Lambatnya sekolah buka. Hehehe.”

“Alamak aih.. lawo betul cikgu ni. Kalau macamni, bukan je kami rajin pergi kelas, malah kalau buat kelas tambahan pun mesti tak pernah ponteng”.

“Kalau dtg sekolah sebab cikgu cantik adakah ia ikhlas?”

Cikgu Dayang merupakan lulusan dari Universiti Pendidikan Sultan Idris(UPSI).

Cikgu Dayang ada adik beradik kembar?



Mengejutkan! Jangan frust ya jejaka-jejaka semua. Nampaknya Cikgu Dayang macam dah ada boyfriend. huhu. Apapun, jom tengok lagi foto Cikgu Dayang.


Follow Instagram Cikgu Dayang Sekarang: https://www.instagram.com/dayaaaang/

Sumber
RM50k sebulan dengan main handphone sahaja
Buat duit kerja di rumah. Gaji lumayan dalam USD. Daftar segera
loading...
loading...

0 comment... add one now