Suami Cerai Isteri Tidak Tahan Asyik Minta Nafkah Batin Setiap 30 Minit


Tidak sanggup memuaskan hasrat isteri, leman 36 tahun memilih untuk menceraikan isterinya Qaren 30 tahun yang baru dinikahinya setahun lalu.

Qaren di ketahui memiliki penyakit Hiperseks selalu meminta di setubuhi sekali dalam 30 minit.manakala leman terpaksa minum ubat kuat untuk memenuhi kehendak isterinya sepanjang pernikahan mereka.

Akan tetapi lama-kelamaan, leman mulai merasa kesal kerana isterinya kerap mengancam akan berlaku curang jika leman tidak sanggup melayaninya lagi.

“Isteri saya tidak pernah puas, 30 minit minta lagi, 30 minit minta lagi. Begitu selanjutnya sampai pagi,” kata leman ketika di mahkamah Agama pada 29.06.2016.

Leman dapat tahu bahawa isterinya tergolong wanita hiperseks dan juga hal itu diketahui sebagai penyebab perceraian isterinya yang kelima kepada suami sebelumnya.

Semenjak bernikah pasangan ini difahamkan tidak memiliki masalah dari segi wang, hanya masalah di ranjang saja” kata leman dengan nada lembut.

Leman mengaku pada awalnya ia masih boleh memenuhi keinginan batin isterinya yang di bantu dengan ubat kuat, akan tetapi lama kelamaan kesihatan leman semakin menurun karena pengaruh ubat kuat yang dia amalkan, semenjak daripada itu Qaren semakin tidak berpuas hati dan mengugut akan berlaku curang.

“Saya sebagai suami merasa tidak dihargai dan dihormati kerana isteri sering mengugut untuk berlaku curang ” kata leman.
Terima kasih klik "Like" dan "Follow" untuk dapatkan info terkini
Lagi artikel menarik untuk anda

0 comment... add one now