Jawatan Kosong di Kementerian Pendidikan Malaysia (MOE) – November 2016


Jawatan Kosong di Kementerian Pendidikan Malaysia (MOE) – November 2016 |  Berikut adalah detail untuk jawatan kerajaan kosong terkini Kementerian Pendidikan Malaysia (MOE) untuk diisi oleh mereka yang berminat dengan kerja ini.

Jawatan kosong Kementerian Pendidikan Malaysia (MOE) kini dibuka untuk sesi ambilan Oktober 2016. Permohonan jawatan kosong ini adalah dipelawa daripada Kementerian Pendidikan Malaysia (MOE) kepada  warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang daripada 18 tahun keatas pada tarikh tutup iklan jawatan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Kementerian Pendidikan Malaysia (MOE).

Kelebihan Jawatan Kosong Kerajaan Ini:

Jom Apply Jawatan Ini Sekarang Kerana Pekerjaan ini Adalah lebih Terjamin Dan Sangat Lumayan.

Kini,Dengan Rasminya Kementerian Pendidikan Malaysia (MOE) Membuka Peluang Pekerjaan Kepada Mereka Yang Berkelayakan Untuk Menjadi Sebahagian Daripada Syarikat Mereka.

Jawatan kosong ini dibuka bermula daripada hari ini sehingga November 2016.(Jom apply sebelum terlambat).

Jawatan Kosong Yang Dibuka Untuk Anda Adalah:

JURULATIH SUKAN GRED 22 HINGGA 44
Sila Berikan Perhatian Anda Sepenuhnya Mengenai:

Tarikh tutup permohonan : November 2016
Lokasi : Pelbagai Negeri
Sektor : Kerajaan
Gaji : Tidak Dinyatakan
Syarat-Syarat:

i.Permohonan hendaklah menggunakan borang permohonan yang boleh dimuat turun dilaman web www.moe.gov.my atau  www.moe.gov.my/bsukan mulai 14 November 2016.
ii.Semua permohonan hendaklah disertakan salinan sijil/ dokumen sokongan yang telah disahkan serta sekeping gambar berukuran paspot (tidak dikembalikan) dan dihantar melalui Ketua Jabatan kepada:

Pengarah
Bahagian Sukan
Kementerian Pendidikan Malaysia
Aras 1 & 7, Blok E13, Kompleks E
Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan
62604 Putrajaya

iii.Sila tuliskan nama jawatan yang dipohon di sebelah atas kiri sampul surat permohonan.
iv.Permohonan yang telah lengkap bolehlah dikemukakan kepada Pengarah,  Bahagian Sukan, Kementerian Pendidikan Malaysia.
Catatan : Hanya calon-calon yang layak selepas tapisan sahaja akan dipanggil untuk temuduga. Calon-calon yang tidak menerima maklumbalas selepas tiga (3) bulan dari tarikh permohonan adalah dianggap tidak berjaya.
Mohon share di Whatsapp, Telegram dan Facebook Anda. Terima Kasih atas kerjasama.

Kepada anda yang berminat dan berkelayakkan sila terus muat turun borang permohonan ini sekarang juga.Untuk mendapatkan maklumat yang lebih lanjut,anda boleh lawati link dibawah :

Iklan Dan Info Jawatan
Sila Isi Borang Permohonan Disini
Terima kasih klik "Like" dan "Follow" untuk dapatkan info terkini
Lagi artikel menarik untuk anda

0 comment... add one now